FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

tavsanlarıma yuva arıyorum:(

Post new topic   Reply to topic    tavsan.org Forum Index -> Tavşanlar Genel
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bahary

PostPosted: Sat, 21 Oct 2006, 6:19 pm    Post subject: tavsanlarıma yuva arıyorum:( Reply with quote

daha önce bahsetmiştim bir dişi bir erkek 2 tawşanım wardı bebekleri olunca onları vermek zorunda kalmıştım (yavrulardan biri sara hastası ben onu almıştım) ancak verdiğim yerde onlara hiç iyi bakmamışlar beni aradılar doğum yapmış anne tavşan ama bakımsızlıktan yavrular ölmüş, ben de dayanamadım geri aldım ancak yurtta kalıyorum ve 3 tavşana bakmam maalesef mümkün diil, şuan 1 yaşındalar erkek tavşan oldukça sağlıklı ancak dişi tawşanın bakımsızlıktan dolayı ayağında yaralar oluşmuş, şimdi tedavisi sürüyor iyileştirdikten sonra onları vermeyi düşünüyorum. Onlara iyi bakılacak bir yuva bulursam çok sevinicem çünkü pet shopa gittim ancak minnacık bi kafesin içine sokmak istediler benim oğlumu doğru düzgün hareket edebilicei bi yer bile yoktu o yüzden veremedim:(
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
62
Site Admin

PostPosted: Sun, 22 Oct 2006, 6:14 pm    Post subject: Reply with quote

Tavşan almak isteyenlere bunu bildireceğim. Nerede yaşıyorsun? Tavşanların tuvalet eğitimi var mı?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
sayuri

PostPosted: Sun, 22 Oct 2006, 6:24 pm    Post subject: Reply with quote

İstanbulda yaşıyor Bahar, ama alıcak kişi Bursa'dan olursa ben yardımcı olabilirim.Evet tuvalet eğitimleri var. Anne ve baba olanları veriyor Bahar,yani istenirse yavruları olabilir.Ayrıca insana soğuk değiller, kendlerini sevdirirler ve elden yemde yiyorlar. Umarım son evlerinden sonra iyi bir yer bulabilirler.
bahary

PostPosted: Sun, 22 Oct 2006, 7:49 pm    Post subject: Reply with quote

gözde benim oda arkadaşım oldugu için bizi yakından biliyor:) evet tuvalet eğitimleri var, gerçi yer deişimlerinde bi kaç gün yadırgıyolar ama alışmaları 3 günü geçmez sanıyorum. kuru mama yiyolar, arasıra kaçamaklarımız oluyo tabi:) anne tavşanın resmi önceki mesajlarımda vardı yine resimlerini yollıyabilirim. evde ve yurtta bakıyorum dışarda başka tavşanlara ayak uyduramaz sanırım gözdenin tavşanından bile dayak yedi benim oğlum:) ızgaralı kafeste kalıyorlar, şuan çiftleşmesinler diye anne ve babayı ayrı tutuyorum, bi dönem baba tavşan balkonda kalmıştı o zaman su gitmesi için delikler olur ya oraya yapıyodu tuvaletini:) oldukça cana yakınlar ben uzun süre onlardan ayrılamadım açıkçası hala da vermeye kıyamıyorum ama hasta bebekimiz çok ilgi istiyor ve 3 tavşanı annem istemiyor:( şimdi onlara güzel bi ev bulabilirsek çok mutlu olucam
Back to top
bahary

PostPosted: Sun, 22 Oct 2006, 8:07 pm    Post subject: Reply with quote

resimdeki bnm yakışıklı oğlum Very Happy
Back to top
esad

PostPosted: Mon, 25 Aug 2008, 11:12 am    Post subject: ben erkeği alırım Reply with quote

ben erkek tavşanı alabilirim ancak sana bir tavsiyem war bu süreçte dişi ile erkeği ayrı tut bn dişinn hastalığınn ne olduğunu biliyorum erkeğede geçebilir cevabını bekliyorum yine sölediğim gibi erkeği alabilirim cevap yasarsan iiii olur en kıs sürede....saygılar Wink
Back to top
Post new topic   Reply to topic    tavsan.org Forum Index -> Tavşanlar Genel All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum