| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
LittleTinGoddess Guest
|
Posted: Thu, 01 Jun 2006, 2:27 pm Post subject: ani hareketler.. |
|
|
tafşiii odamda dolaşırken durup durup sıçrıyor, önce duruyor sonra hızlı hızlı koşturuyor, koşarken tam ters istikametine dönüp koşuyor, hopluyor, ani dönüşler yapıyor?? acaba neden?? dikkat çekmek mi istiyor oyun oynamak mı?? yoksa çok mutlu ve keyifli ondan mı ypyr??  |
|
| Back to top |
|
 |
belinda

|
Posted: Thu, 01 Jun 2006, 4:09 pm Post subject: Re: ani hareketler.. |
|
|
[quote="LittleTinGoddess"]tafşiii odamda dolaşırken durup durup sıçrıyor, önce duruyor sonra hızlı hızlı koşturuyor, koşarken tam ters istikametine dönüp koşuyor, hopluyor, ani dönüşler yapıyor?? acaba neden?? dikkat çekmek mi istiyor oyun oynamak mı?? yoksa çok mutlu ve keyifli ondan mı ypyr?? [/quote]
tebrik ederim tavsanin son derece ortamindan ve umarim sendende cok memnun , bu onun sevinc göstergesi umarim hep böyle enerjili bir tavsanin olur öyle sicrayip kosarken onlari izlemek ne kadar keyef verici deyilmi? benim ufaklik mirhanda hep böyle yapar bazende benim ayaklarima dogru kosup adeta uyuna davet eder, ben kacarim o kovalar bazende ben kovalarim ama nedense hic yakalayamam yorulup yere oturuncada mirhan yanima ziplayip adeta "ûzülme bir daha kisine yakalarsin " dercesine ellerimi yalar tabi moon light da böyle sicriyip kosuyor ama daha cok bahcede turbo yapmayi seviyor bazende beni kovalar |
|
| Back to top |
|
 |
axi

|
Posted: Thu, 01 Jun 2006, 4:11 pm Post subject: Tahminen... |
|
|
Arkadaşım sitenin giriş sayfasında "Vücut Dili" diye be sekme var oradan bilgi edine bilinirsin.
Oradan edindiğim bilgilere dayanarak mutlu olduğu yorumunu yapabilirim. _________________ Buda benim ŞEHRİBAR'ım
(İsmi ben gibi garip olsun istedim???) |
|
| Back to top |
|
 |
tav_an
|
Posted: Thu, 01 Jun 2006, 9:04 pm Post subject: |
|
|
çok mutlu bi tavşin var.tavşine ve sana slmlar.tavşiyi kulaklarından öpüorum.  _________________ TAV^0LER0 ÇOK SEV0ORUMMMM. |
|
| Back to top |
|
 |
62 Site Admin

|
Posted: Thu, 01 Jun 2006, 11:31 pm Post subject: |
|
|
Evet, vucut dili bolumunde de anlatildigi gibi bunlar sevinc danslaridir, ani sevinc ifadeleridir. Demek ki halinden ve senden cok memnun ve mutlu.
Topi ile bazen karsilikli dansederiz boyle. Tavsanlar karsilarindakilerin hareketlerini izleyip tepki verebilen canlilar. Kosup hoplama modundaysa, yani keyfi yerindeyse, ziplayip kostugum zaman mutlaka beni takip ediyor. Havada -sanki elektrik carpmis gibi- ani sicramalar -batta bazen kafasini iki yana sallayarak- yapar. Dans partisi sonunda da keyifle arka bacaklarini uzatarak yatar. Inanilmaz guzel bir iletisim. |
|
| Back to top |
|
 |
LittleTinGoddess Guest
|
Posted: Fri, 02 Jun 2006, 12:35 pm Post subject: |
|
|
olleeeeeyyy  |
|
| Back to top |
|
 |
gülşen
Joined: 02 Jul 2006 Posts: 39 Location: istanbul-anadolu y. maltepe
|
Posted: Sun, 02 Jul 2006, 11:23 pm Post subject: |
|
|
62 senin yerinde olmayı çok isterdim. çünkü tavşanın çok fazla yaşamışşş...ayrıca çok güzel eğitmişsin. bravo  _________________ AZICIK TAVŞAN SEVGİSİ OLSA FENAMI??? TAVŞANLARI SEVİNN!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Back to top |
|
 |
RAPMAN
|
Posted: Tue, 04 Jul 2006, 9:27 pm Post subject: |
|
|
Tavşanın Kafayı Yemiş  _________________ Ölmüş Eşekten Sucuk Olmaz. |
|
| Back to top |
|
 |
gülşen
Joined: 02 Jul 2006 Posts: 39 Location: istanbul-anadolu y. maltepe
|
Posted: Tue, 04 Jul 2006, 9:30 pm Post subject: |
|
|
: _________________ AZICIK TAVŞAN SEVGİSİ OLSA FENAMI??? TAVŞANLARI SEVİNN!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Back to top |
|
 |
küboli

|
Posted: Sun, 29 Oct 2006, 4:05 pm Post subject: |
|
|
benim tavşanım aniden ters yatıyo sonrada L şeklini alıyo bunun anlamı ne
 _________________ sevgilerle garip |
|